EZGİ NAZ KIRAÇ DÜNYA HAVA SPORLARI FEDERASYONU (FAI) RESİM YARIŞMASI’NDA DÜNYA 3.SÜ OLDU

DIVERSITY – PROMOTING AN INCLUSIVE SOCIETY
26 Şubat 2020
ANTALYA MÜZESİNİ GEZDİK!
27 Şubat 2020
DIVERSITY – PROMOTING AN INCLUSIVE SOCIETY
26 Şubat 2020
ANTALYA MÜZESİNİ GEZDİK!
27 Şubat 2020

Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu resimde Dünya 3.sü olan öğrencimiz
Ezgi Naz Kıraç’ı makamına davet ederek tebrik etti.

FAI’ye üye ülke çocuklarının sportif havacılık konusuna olan ilgilerini artırmak, hava sporlarını, havacılık ve uzay çalışmalarını tanıtmak amacıyla her sene düzenlenen ve teması “Uçma Hayalim” olan yarışmada “10-13 yaş grubunda” Dünya 3.sü olan
Ezgi Naz Kıraç’ın Vali Karaloğlu’nu ziyaretinde; Antalya Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Türk Hava Kurumu Antalya Şube Müdürü Süleyman Girgin, Müdürümüz Banu Bayındır, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Gül Banu Özsoy ve öğrencimizin ailesi de bulundu.

Türkiye’ye Dünya 3.lüğünü getiren Ezgi Naz, Vali Karaloğlu’na ailesinin de desteğiyle hafta sonlarını resme ayırdığını, gelecekte ise siyasetle ilgilenmek ve cumhurbaşkanı olmak istediğini belirtti. Vali Karaloğlu’da Türkiye’nin dünya çapında bir ressamı olmasını çok arzu ederiz dedi.