İZZET MÜNİR UZUN

ÇİĞDEM UZUN CELEPOĞLU

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

WEB SİTEMİZİN SAYIN ZİYARETÇİLERİ, SEVGİLİ TED ANTALYA KOLEJİ AİLEM,

Büyük önderimiz Atatürk’ün talimatlarıyla Cumhuriyet’in ilk yıllarında kurulan Türk Eğitim Derneği şemsiyesi altında eğitim ve öğretim veren TED Antalya Koleji, emin adımlarla ve başarılarla yoluna devam etmektedir.

Atamızın en büyük eserim dediği Cumhuriyetimizin ilkelerinin ve devrimlerinin genç nesillere aktarılmasının sağlanmasının bilincinde olmak başlıca görevimizdir.

Sağlam bir geçmişe sahip ve ülkemizin en köklü eğitim kurumu olan TED Kolejlerinden mezun olan gençlerimiz bir ekolün üyeleridir.

TED Antalya Koleji’nde okuyan öğrencilerimiz, büyük bir camianın üyeleri olarak iş hayatına atılacaklar ve ayrıcalıklı olarak yaşamlarına devam edeceklerdir.

Okulumuz; Atatürkçü, çağdaş, ulusal ve evrensel değerleri içselleştirmiş, bilim ve sanatı temel almış, özellikle MUN’a ev sahipliği yapan, yurtiçi ve yurt dışındaki organizasyonlarına katılan, dünyadaki sosyal ve akademik gelişmeleri yakından takip eden bir kurumdur.

TED Antalya Koleji anaokulundan liseye kadar kesintisiz eğitim veren, deneyimli, nitelikli ve dinamik kadrosu olan, spor ve sanat etkinliklerinin yapılabileceği açık ve kapalı alanlara sahip bir okul olarak 27.000 m2’lik bir alanda kurulmuştur.

Çağdaş, özgüvenli ve başarılı nesiller yetiştirmek için gençlerimizin yolunu şehrimizde aydınlatmak görevini gururla yerine getirmeye devam ediyoruz.

Bunun da Antalya’mıza ve ülkemize yapılacak en büyük hizmetlerin başında olduğunu biliyoruz.

Saygı ve sevgilerimle.

17/02/2017

WEB SİTEMİZİN SAYIN ZİYARETÇİLERİ, SEVGİLİ TED ANTALYA KOLEJİ AİLEM,

2014-2015 eğitim –öğretim yılına başlarken, öncelikle sağlık ve başarı dileklerimi iletmek istiyorum. 86 yıllık Türk Eğitim Derneği, 47 yıllık Uzun Şirketler Grubu ve 10 yıllık TED Antalya Koleji mensubu olarak köklü kurumları temsil ettiğim için kendimi hem şanslı görüyor hem de sorumluluklarımın çok fazla olduğunu düşünüyorum.

Köklü kurumlar; tarihini ve geleneklerini uygun bir olgunluk içerisinde üstlenerek, aldığı sorumluluğun bilincinde olarak ve ilkeli, dürüst, çalışkan özellikleriyle Türkiye’nin geleceğine hizmet etmek zorundadırlar.

TED Antalya Koleji olarak, 10 yıl boyunca hep bir adım önde yürüyerek eğitim-öğretim sisteminde çağın gereği olan yenilikleri uyguladık.

Akademik başarılarımız, yabancı dillerdeki başarımız, sanat ve spor faaliyetlerimizdeki çeşitliliklerimiz ve başarılarımız, sosyal etkinliklerimizle Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkacak öğrenciler yetiştirerek şehrimizde örnek olacak bir şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz.

Türkiye’nin en iyi okullarının katıldığı ulusal ve uluslararası onlarca projeye katılıp şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Aynı zamanda ilin okulu olma özelliğiyle şehrimizdeki devlet okullarına destek veriyoruz.

Okulumuzun; Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlığınca temiz okul sağlıklı okul kampanyası dâhilinde beyaz bayrağa, Çevre Bakanlığınca Eko Okul kapsamında yeşil bayrağa, Antalya Valiliğince verilen gıda güvenliği konusunda beyaz bayrağa sahip olması ayrı bir güvence oluşturmaktadır.

Güzel günler dileğiyle sevgilerimi sunarım.

15.09.2014

WEB SİTEMİZİN SAYIN ZİYARETÇİLERİ,

Büyük önderimiz Atatürk’ün talimatıyla kurulan TED Kolej’ini şehrimize getirmek, TED meşalesiyle çağdaş ve lider gençler yetiştirmek, maddi imkânı yetersiz öğrencileri desteklemek düşüncesiyle yola koyulduk. 80 yıldan beri Atatürkçü, Laik Cumhuriyetimize sahip çıkan, düşünmekten, öğrenmekten ve konuşmaktan korkmayan, ülkemizin yönlendirilmesinde liderlik yapan nesiller yetiştiren Türk Eğitim Derneğinin bir okulunun da Antalya’da olması çok önemliydi.

TED Antalya Kolej’inde proje döneminden itibaren gerek inşaat, gereksi eğitim çalışmaları TED’in standardizasyon ve akreditasyon sistemlerine uygun olarak yapılmıştır.

TED Antalya Koleji öğrencileri en iyi eğitim-öğretimi alan, sosyal faaliyetlerde bulunan, spor yapmayı, sanatı ve müziği seven, özgüveni gelişmiş, anadilini çok iyi kullanan ve konuşan, iki yabancı dil bilen gençlerdir. Öğretmenlerimiz TED misyonuna güvenen, Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı nesiller yetiştirmekte kararlı, TED li olmanın ayrıcalığına ve Türkiye’nin geleceğine inanan idealist öğretmenlerdir. Bizim TED Antalya Koleji olarak şansımız, bize inanan, güvenen ve destek veren velilerimizin olmasıdır.

Sevgili velilerimiz, yavrularımızın böyle bir okulda eğitim-öğretim görmelerinin ayrıcalığını yaşamları boyunca hissedeceklerdir. TED Antalya Kolej’inde okuyup mezun olduklarında da ülke yönetiminde yetkin ve etkili görevlerde olmanın ayrıcalığını ve gururunu yaşayacaklardır.

TED Antalya Koleji, dünya standartlarında, Atatürk ilkeleri doğrultusunda vermekte olduğu eğitimle ülkemizin kalkınmasında önemli görevler üstlenecek bireylerin yetişmesi için örnek çalışmalar sergilemektedir.

TED meşalesinin aydınlığında çağdaş nesiller yetiştirme kararlılığımızla saygı ve sevgiler sunarım.

15.09.2005