TED Antalya Koleji, 2005 yılında açılan ilköğretim okulu, 2007 yılında eğitim öğretime başlayan lisesi ile 25.000 m2 alan üzerine kurulan Antalya’nın ilk kampüs okulu olma özelliğine sahiptir. Okulumuz fiziki, teknolojik, sosyal ve sportif olanaklarıyla öğrencilerimizin, eğitim dünyasındaki tüm gelişmelere ayak uydurmasına ve kendilerini sürekli geliştirmelerine imkân sağlar. Ayrıca, okulumuzun bütünsel programı olan “k12” yaklaşımı da öğrencilerin sürekli gelişen ihtiyaçlarına göre yeniden planlamasına olanak vermektedir.

Kampus bünyesinde;

100 öğrenci kapasiteli Okul öncesi

450 öğrenci kapasiteli İlkokulu

450 öğrenci kapasiteli Ortaokulu

450 öğrenci kapasiteli Lise binası bulunmaktadır.

İlkokul ve ortaokul binasında: Bilgi İşlem Merkezi, 2 Bilgisayar, 1 Fen Bilgisi Laboratuvarı, Makeblock Laboratuvarı, 1 BTU odası, Matematik dersliği, 3D Amfi sınıf, 1 Drama Atölyesi, 2 Müzik Odası, 2 Resim Atölyesi, 1 Satranç Odası ve Y.Dil sınıfları bulunmaktadır. Okulumuzda her türlü ışık ve ses sistemiyle donatılmış 400 öğrenci kapasiteli İsmail Uzun Kültür Salonu mevcuttur.

Lise binasında Bilgi İşlem Merkezi, Bilgisayar, Yabancı Diller, Fizik, Kimya, Biyoloji Laboratuvarları, 3D Amfi sınıf vardır ve ayrıca nostaljik oyunlar, mini futbol ve basketbol sahaları, satranç alanı, mini golf sahası ve oyun alanı bulunmaktadır . İlköğretim binasında ayrı ayrı olmak üzere yemekhane ve Limon Kafe, TED Sokağı bünyesinde; Lise yemekhane ve Tarçın Kafe bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra okul kampüsümüzde, organik tarım serası, mini hayvanat bahçesi ve 2000’e yakın kaynak e-internet ulaşımı olan 24 bilgisayarlı okul kütüphanesi mevcuttur.
OKUL ÖNCESİ
DERSLİKLERİMİZ