TED Antalya Koleji olarak eğitim öğretim programında kulüp çalışmaları, akademik çalışmalar kadar önemli bir yer tutmaktadır. Kulüplerin amacı; öğrencilerin liderlik özelliklerini, iletişim becerilerini, sorumluluk ve keşfetme duygularını geliştirmek; kişisel beceri ve ilgilerini ön plana çıkarmak, topluma karşı duyarlılık ve sorumluluk gelişimine yardımcı olmaktır.

Sene başında yapılan “Kulüp Tanıtım Günü”nde kulüp öğretmenleri tarafından öğrencilere kulüpler hakkında bilgi verilir, aynı gün kulüp tanıtım kitapçığı ile tercih formları dağıtılır. Daha sonra öğrenciler yapmış oldukları tercihlerine göre kulüplere yerleştirilir. Kulüplere devam zorunluluğu olup çalışmalar sırasında okul kuralları geçerlidir. Öğrencilere öğretim yılı içerisinde kulüp çalışmalarını sergileme fırsatı verilir.

Bu çalışmalar Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Etkinlikler Modülüne ve TED Genel Merkez Modülüne aynı anda işlenerek öğrencinin tüm eğitim ve öğretim hayatı boyunca yapmış olduğu etkinlikler kayıt altına alınır ve portfolyo dosyası oluşturulur.

Spor Kulübü Basketbol Tasarım Kulübü (Bilişim)
Spor Kulübü Yüzme RoboTED Kulübü
Spor Kulübü Tenis Satranç Kulübü
Spor Kulübü  Voleybol Dubbing Club (5 ve 6.Sınıflar)