DIVERSITY – PROMOTING AN INCLUSIVE SOCIETY

DODO KUŞU DEDİKİ… “ÇEVREMİZİ KORUYALIM”
25 Şubat 2020
EZGİ NAZ KIRAÇ DÜNYA HAVA SPORLARI FEDERASYONU (FAI) RESİM YARIŞMASI’NDA DÜNYA 3.SÜ OLDU
26 Şubat 2020
DODO KUŞU DEDİKİ… “ÇEVREMİZİ KORUYALIM”
25 Şubat 2020
26 Şubat 2020

DIVERSITY – PROMOTING AN INCLUSIVE SOCIETY – (FARKLILIK- KUCAKLAYICI BİR TOPLUMU DESTEKLEMEK)

Ortaokul JMUN takımımız, Üsküdar Amerikan Koleji SEV Ortaokulunun düzenlediği ve bu yılki teması “ Diversity –Promoting an Inclusive Society-“olan konferansa katıldı.

Konferansın açılış seremonisinde; öğrencilerimizden Kayra Sam Albayrak’ın Brezilya Büyükelçisi, İrem Yurttaş’ın da Birleşmiş Krallık Büyükelçisi olarak yaptığı başarılı açılış konuşmaları herkes tarafından takdir edildi.
Konferansın öğrencilerimize en büyük faydası; İngilizcelerini etkin kullanmalarının yanında dünyada yaşanan çeşitli problemlere karşı geniş bir bakış açısı geliştirerek araştırmanın, sorgulamanın ve sorunlara çözüm getirmenin önemini büyük ölçüde kavramalarıydı. Ayrıca öğrencilerimizin Türkiye’nin dört bir yanından konferansa katılan diğer öğrencilerle tanışmaları ve sohbetleri, konferansın resmi dili olan İngilizceyi etkili bir şekilde kullanmaları keyifli bir konferans geçirmelerini sağladı.

Konferansa katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.