Açık Raf Sistemli TED Antalya Koleji kütüphaneleri koleksiyonu; danışma kaynakları (ansiklopedi, sözlük, yazım kılavuzu, atlas vb.), edebi nitelikli kitaplar (roman, hikâye, şiir, anı vb.), bilimsel nitelikli kaynaklar, çocuk kitapları, süreli yayınlar(gazete, dergi), yabancı dilde kaynaklar (İngilizce, Almanca), derse yardımcı test kitapları, görsel – işitsel kaynaklar (CD, DVD, oyun, harita, küre, eğitici kartlar vb.) içerir ve sürekli olarak güncellenir. Kütüphanemizde bunun yanısıra 2000’e yakın kaynağa e-internet ulaşımı sağlayan 24 bilgisayar mevcuttur.

Kütüphanemizde öğrencilerimizde okuma, öğrenme, araştırma ve kütüphane kullanma alışkanlığını geliştirmek, öğrencilerimizin kitaplara farklı açılardan bakmalarını sağlamak, yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmek amacıyla bazı çalışmalar yürütülmektedir.

•Kütüphane Dersleri
•Yazar Etkinlikleri