ERASMUS ÖĞRENCİLERİMİZ ÇEK CUMHURİYETİ’NDE

TED ANTALYA KOLEJİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI.
4 Kasım 2021
TED ANTALYA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ OKUMA ETKİNLİĞİ
6 Kasım 2021
TED ANTALYA KOLEJİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI.
4 Kasım 2021
TED ANTALYA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ OKUMA ETKİNLİĞİ
6 Kasım 2021

Erasmus k229 okul ortaklığı programı kapsamında yürüttüğümüz “GO GREEN” projemizin ilk hareketliliğini ev sahibi ülke Çek Cumhuriyeti’nde gerçekleştirdik.

İspanya, Portekiz, Yunanistan, Türkiye, Çek Cumhuriyeti öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen hareketlilikte çevre ve iklim değişikliği konulu toplantılar, work shoplar, ve etkinlikler düzenlendi. Ev sahibi ülke Çek Cumhuriyeti’nin Karvina şehrinde bir hafta süren program kapsamında, hidroelektirik  santraliü, Karvina Maden Müzesi, atık fabrikası ve Fen Teknoloji Merkezine geziler gerçekleştirildi.

Kültürler arası etkileşim, etkili iletişim ve iklim değişikliği konusunda çeşitli kazanımlar elde ettiğimiz programın sonunda yapılan toplantıda bir sonraki hareketliliğin okulumuz ev sahipliğinde Antalya’da gerçekleşmesi kararlaştırılmıştır.