TED ANTALYA KOLEJİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

TED ANTALYA KOLEJİ İLKOKULUNDA CUMHURİYET COŞKUSU
3 Kasım 2021
ERASMUS ÖĞRENCİLERİMİZ ÇEK CUMHURİYETİ’NDE
5 Kasım 2021
TED ANTALYA KOLEJİ İLKOKULUNDA CUMHURİYET COŞKUSU
3 Kasım 2021
ERASMUS ÖĞRENCİLERİMİZ ÇEK CUMHURİYETİ’NDE
5 Kasım 2021

TED Antalya Koleji 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı İlkokul, Ortaokul ve Lise okul aile birlikleri genel kurul toplantıları yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okul aile birliklerinin yaptığı konuşmalar sonucunda yapılan oylama ile;

Hande TOKİS, Özgür ARUN, Gülseren ÖNER, Özlem Yazıcı, F.Bade KİLİT İlkokul Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna; Umut SÖNMEZ ise Denetleme Kuruluna seçildi.

Ajda AYKANAT ŞEKÜL, Ela AVCU, Aslıhan HATIR, Nurten DEMİRTAŞ, Mert TEMİMHAN Ortaokul Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna ; Kaya TÜVER ise Denetleme Kuruluna seçildi.

Banu DOĞRAMACI, Ayşe GÜNDOĞDU, Sibel ÖZLÜK, Nazlı KAPLAN, Havva KIRMIZIGÜL Lise Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna; Aşiyan BARAN ise Denetleme Kuruluna seçildi.