VİRÜSE KARŞI ÖNLEMLER ALINDI

10 Mart 2020
TED’LİLER MATEMATİKLE DOĞAYA KATKIDA BULUNDU
13 Mart 2020

Tüm dünyayı tehdit eden ve ülkemizde de görülen “Corana Virüsü”nü önleme çalışmalarına okul olarak hemen başladık.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının talimatları doğrultusunda, öncelikle tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz konuyla ilgili olarak bilgilendirildi. Gruplar halinde yapılan virüsten korunma amaçlı bu eğitimlerde; küçük sınıflarımıza ve personelimize okul doktoru ve hemşiremiz, büyük sınıflarımıza da Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Ümit Rezzukoğlu tarafından detaylı bilgilendirme geçen hafta yapılmıştı.

Dün akşamüstü okul çıkışında ise “Kampüs içerisindeki tüm ortak kullanım alanları” uzman bir şirket tarafından hassasiyetle dezenfekte edildi. Öğrencilerimizi taşıyan okul servislerimiz de bu sabah aynı yöntem ve dikkatle dezenfekte edildi.

Tüm insanlara ve TED Antalya Koleji Ailesine sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz.