TED GENEL BAŞKANI SAYIN SELÇUK PEHLİVANOĞLU OKULUMUZDA

6 Haziran 2022
TED’DE SCOOTER GÜNÜ
7 Haziran 2022

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Sayın Selçuk Pehlivanoğlu ve Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Eda Aslı Özdemir 3 Haziran Cuma günü okulumuzu ziyaret ettiler. Sayın Genel Başkanımız; Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İzzet Uzun ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şule Uzun’la yaptığı görüşmelerin ardından, TED Antalya Koleji Mezunlar Derneği Başkanı Sayın Çiğdem Uzun Celepoğlu’yla görüştü. Okul Aile Birlikleri, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle toplantılar gerçekleştirdi.

Konuşmalarında Türk Eğitim Derneğinin en köklü sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Sayın Genel Başkanımız Selçuk Pehlivanoğlu’na değerli görüşlerini TED Antalya Koleji ailesi ile paylaştığı için teşekkür ederiz.