“SPORCU & GENÇLİK BULUŞMALARI”

TED OKULLARI MÜNAZARADA YARIŞTI “DOSTLUK KAZANDI”
19 Şubat 2020
AKDENİZ FOKUNU TANITMAYA DEVAM EDİYORUZ!
21 Şubat 2020
TED OKULLARI MÜNAZARADA YARIŞTI “DOSTLUK KAZANDI”
19 Şubat 2020
AKDENİZ FOKUNU TANITMAYA DEVAM EDİYORUZ!
21 Şubat 2020

Okulumuz kültür salonunda Kepez Belediyesi, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kepez Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile 4 yıldır süregelen “Sporcu Gençlik Buluşmaları” adlı bir panel gerçekleştirildi.

TED’li öğrencilerle buluşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile Kepez Spor kulübü idareci ve sporcularının katıldığı panel, okulumuz Sosyal İşler Md. Yrd. Gültekin Polatkan’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Devamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yüksel Dorul’un projenin açılımını anlattığı konuşmasından sonra Kepez Spor kulüp başkanı Hakan Çatal’da gençlerin sporu sevmeleri ve yaşam şekli haline getirmelerine yardımcı olmak için buradayız dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de sporun önemine dikkat çektiği konuşmasında, belediye olarak spora yaptıkları yatırımları anlattı. Ayrıca TED Koleji’nde TED’lilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Panel, öğrencilerin sporcu abla ve abilerinin branşları ve başarılarına yönelik soruları ve alınan cevaplarla keyifli bir şekilde devam etti. Panelin sonunda Başkan Hakan Tütüncü, kurucumuz İzzet Uzun’a Türk Futbol Milli Takımının 1923 te giydiği formayı ve Kepezli sporcuların imzaladığı bir futbol topu hediye etti.