RUNATOLİA 2021 & EĞİTİM DEĞİŞTİRİR

“NATIONAL GEOGRAPHIC KAŞİFİ” İLE ONLİNE SÖYLEŞİ!!!
2 Mart 2021
ERASMUS PROJESİ DOĞAL AFETLER KONUŞULDU
11 Mart 2021
“NATIONAL GEOGRAPHIC KAŞİFİ” İLE ONLİNE SÖYLEŞİ!!!
2 Mart 2021
ERASMUS PROJESİ DOĞAL AFETLER KONUŞULDU
11 Mart 2021

Hafta sonu gerçekleşen RUNATOLİA 2021 koşusuna 3000’den fazla sporcu katıldı. Bunların arasında TED Antalya Koleji de vardı.

TED’lilerin amaçlarından biri de Türk Eğitim Derneği’nin  “Eğitim Değiştirir Kampanyası”nı desteklemekti. Amaç, devlet okullarında okuyan ve maddi imkânı yeterli olmayan başarılı çocuklara bu etkinlik sayesinde bir burs fonu yaratmaktı.
Şu ana kadar 136 kişi /kurumdan 17.883 TL maddi destek toplandı.

Bu etkinliğe destek vermek için Ankara’dan gelen “Kolejliler Koşuyor” ekibine; okulumuz adına koşan Beden Eğitimi öğretmenimiz Sayın Derya Uğurlu’ya, destek olan Ortaokul Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Ajda Şekül’e ve tüm velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

“Eğitim Değiştirir Kampanyası”na yapılacak olan bağışlar, 22 Mart 2021’e kadar devam edecektir.

Link; http://ipk.adimadim.org/kampanya/CC69513