“NATIONAL GEOGRAPHIC KAŞİFİ” İLE ONLİNE SÖYLEŞİ!!!

“MAKEY MAKEY” İLE PİANO ÇALDIK
19 Şubat 2021
RUNATOLİA 2021 & EĞİTİM DEĞİŞTİRİR
8 Mart 2021
“MAKEY MAKEY” İLE PİANO ÇALDIK
19 Şubat 2021
RUNATOLİA 2021 & EĞİTİM DEĞİŞTİRİR
8 Mart 2021

Virtual Explorer Kulübü’müzün ev sahipliğinde gerçekleşen online söyleşide, National Geographic kaşifi ve aynı zamanda deniz bilimci olan Dr. Imogen Napper’le birlikteydik.

“Reducing Plastic” (Plastik kullanımını azaltmak) konulu söyleşide 8-9-10-11. sınıf öğrencilerimiz; plastik kullanımının doğamıza verdiği zarar ve tahribatı, bu kez bir bilim insanından dinledi. Dr. Napper konuşmasında; dünyada plastik kullanımına şu anki hızıyla devam edilmesi durumunda, önümüzdeki 10 yıl içinde okyanuslarda deniz canlılarından çok çöp olacağına, acı bir şekilde dikkat çekti. Öğrencilerimizin büyük bir dikkatle dinledikleri webinar, yine öğrencilerimizin anlamlı soruları ve cevaplanmasıyla sona erdi.

Kulüp üyelerimiz online söyleşilerine, ilham veren yeni konuşmacılarla devam edecektir.