KULÜP ÇALIŞMALARIMIZ OKUL GÜNÜMÜZE HEYECAN KATTI

TED ANTALYA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ OKUMA ETKİNLİĞİ
6 Kasım 2021
TED ANTALYA KOLEJİ ATA’SINI ANDI.
11 Kasım 2021
TED ANTALYA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ OKUMA ETKİNLİĞİ
6 Kasım 2021
TED ANTALYA KOLEJİ ATA’SINI ANDI.
11 Kasım 2021

TED Antalya Koleji Okul Öncesi Bölümü öğrencileri kulüp derslerine katılmaya başladı. Yepyeni bir programla başlayan kulüp etkinlikleri çocuklarımızı çok heyecanlandırdı.

Yıl içinde dört ayrı kulübe dahil olacak öğrencilerimiz ilk derslerini yaptılar. Kitap Maceraları Kulübünde yazar olduklarını hayal edip kendi kitap isimlerini belirlediler ve kapaklarını tasarladılar. Doğa ve Botanik Kulübünde doğayı ve canlıları keşfe çıkan çocuklarımız, bitki ve tohumları inceleyerek aktiviteler yaptılar. Doğadan topladıkları materyallerle sayma ve sıralama çalışmaları yaptıktan sonra sınıf grubu mandalası oluşturdular. Bilim İnsanları Kulübü öğrencilerimiz, Nikola Tesla’yı tanıyarak yaptığı keşifleri görsellerle incelediler ve “Elektrik Deneyi” ile etkinliklerini sonlandırdılar.

Temel Yaşam Becerileri Kulübünde ise mutfakta el becerilerini geliştirmeye yönelik barbunya ayıklama etkinliği yaparak terazi yardımıyla az-çok, ağır-hafif kavramlarını pekiştirdiler.