ERASMUS PROJESİ “BİSİKLET DOSTU ŞEHİRLER”

LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ KİMYA PROJELERİYLE DÜNYA 3.SÜ OLDU
24 Mayıs 2021
MATEMATİK ALANINDA ALTIN MADALYA ALDI
25 Mayıs 2021
LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ KİMYA PROJELERİYLE DÜNYA 3.SÜ OLDU
24 Mayıs 2021
MATEMATİK ALANINDA ALTIN MADALYA ALDI
25 Mayıs 2021

Lise öğrencilerimizin “Avrupa Birliği, Erasmus+K229 Okul Ortaklıkları Programı” dahilinde ortağı olduğu “Go Green Projesi” kapsamında, beşinci toplantı Yunanistan liderliğinde gerçekleştirdi.

Çevrimiçi gerçekleşen toplantıda, bu kez konu bisiklet dostu şehirler oldu. Ülkelerindeki bisiklet kullanımın yaygın olduğu şehirler hakkında öğrenciler, hazırladıkları sunumları sırayla paylaştı. Sunumlarda bu şehirlerdeki örnek uygulamalar hakkında bilgiler veren öğrenciler daha sonra bisiklet kullanımı yaygınlaşmasının, iklim değişikliği üzerindeki olumlu etkilerini değerlendirdi.

Haziran ayında, okulumuzun ev sahipliğinde gerçekleşecek olan son toplantının içeriği ve planlanması yapılarak toplantı sonlandırıldı.