ERASMUS ÖĞRENCİLERİMİZ BULGARİSTAN’DA

10 Ekim 2022
3. SINIFLARIN YAZAR BULUŞMASI
12 Ekim 2022

Erasmus K229 okul ortaklığı programı kapsamında yürüttüğümüz “GO GREEN” projemizin dördüncü hareketliliğini Bulgaristan’da gerçekleştirdik.

İspanya, Portekiz, Yunanistan, Türkiye, Çek Cumhuriyeti öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen hareketlilikte “Doğal Afetler” konusu kapsamında, toplantılar, work shoplar ve etkinlikler düzenlendi. Ev sahibi ülke Bulgaristan’ın Sofya şehrinde bir hafta süren program kapsamında üniversitede konferans ve  Plovdiv şehrine geziler düzenlendi.

Kültürler arası etkileşim, etkili iletişim ve iklim değişikliği konusunda çeşitli kazanımlar elde ettiğimiz programın sonunda yapılan toplantıda bir sonraki hareketliliğin Portekiz’de gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.