3. SINIFLARIN YAZAR BULUŞMASI

10 Ekim 2022
ALMANCA SERTİFİKALARI DAĞITILDI
12 Ekim 2022

3.sınıf öğrencilerimiz Türkçe dersinde okudukları “Üstümdeki Uykucu” kitabının yazarı ile tanışmanın ve kitaplarını imzalatmanın heyecanını yaşadılar.

Yapılan etkinlikte, yazarı can kulağı ile dinleyen öğrencilerimiz, kitaplarını okurken merak ettikleri soruları da Yazar Esra Bulut’a sorarak meraklarını giderdiler. Aynı zamanda okudukları kitaplara karşı yeni bir bakış açısı geliştirdiler. Öğrencilere yazarlık serüvenini de anlatan yazarımız, hayatının her alanında Türkçenin doğru kullanımına özen gösterdiğini ve dilimizi korumak için herkesin bu farkındalığa sahip olması gerektiğini de vurguladı.  Söyleşinin devamında öğrencilerin merak ettikleri soruları içtenlikle yanıtlayan Esra Bulut, etkinliğin sonunda ise kitaplarını imzaladı.