DÜNYA Pİ GÜNÜ KUTLANDI

13 Mart 2020
İSTİKLAL MARŞI’MIZI VE ŞAİRİ MEHMET AKİF ERSOY’U ANDIK
14 Mart 2020

Matematik zümremizin geleneksel etkinliği olan  “Dünya Pi Günü” 9 -13 Mart tarihleri arasında okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Haftanın ilk günü dağıtılan “Pi Kurabiyelerini”  tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz afiyetle yedi. Diğer günlerde ise 6-7.sınıflarımız Matematik projeleriyle sergi düzenledi. “Modart Küçük Ressamlar Kulübü” ile 4 ve 6. sınıf öğrencileri “Pİ Sembolü”nü kendilerine göre tasarlayarak sergiledi. 6. sınıflar arasında düzenlenen ve tüm disiplinlerin katıldığı 22. Basamak yarışmasında; Mina Şekül, Esin Ünsev, Elifsu Şahin ve Defne Ada Yıtık adlı öğrencilerimiz, 22 istasyonu da başarıyla tamamlayarak ödül almaya hak kazandı.

Neşe içinde geçen bu etkinliklerde, önderlik yapan Matematik Zümresini, emeği geçen branş öğretmenlerini ve tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.