“DÜNYA GÜNÜ” KUTLU OLSUN!

“TED İLKBAHAR AĞACI”MIZI YAPTIK
22 Nisan 2021
FEN BİLİMLERİ ALANINDA BAŞARI!
23 Nisan 2021
“TED İLKBAHAR AĞACI”MIZI YAPTIK
22 Nisan 2021
FEN BİLİMLERİ ALANINDA BAŞARI!
23 Nisan 2021

İlk olarak 1969 yılında San Francisco’da düzenlenen Ulusal UNESCO Dünya Konferansında bir barış aktivisti olan John McConnell tarafından ortaya atılmış bir fikir olan “Dünya Günü” okulumuzda da kutlandı.

İsminden de anlaşılacağı gibi; dünyamızın yaşamı ve güzelliğini kutlayarak karşı karşıya kaldığı çevresel tehditlere dikkat çekmek ve duyarlılığı arttırmak amacı ile başlatılan bir girişim olan Dünya Günü’nün (WORLD EARTH DAY) bu yılki teması doğal süreçlere ve dünyanın ekosistemlerini geri yükleyebilecek yeni yeşil teknolojilere odaklanan “Dünyamızı Geri Yükle”dir.

Bu önemli günü Ortaokul İngilizce Bölümünün organize ettiği online bir söyleşi ile kutladık. National Geographic kaşifi olan Charlotte Ellis’i konuk ettiğimiz webinarda  “Being the Change you want to see in the World” (İstediğin değişim sen ol) konusunda ortaokul öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

HAPPY EARTH DAY!