ÇOKSESLİ KOROLARIMIZ ÇALIŞIYOR…

14 Ocak 2021
“ERASMUS PROJESİ” ORTAKLARIMIZLA İLK BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ
18 Ocak 2021

Okulumuz Müzik kulüplerindeki öğrenciler “Online Platformlarda” çalışmalarına devam ediyor.

Müzik kulübü öğrencilerinden (4-5-6-7-8-9-10-11.sınıf) oluşan okul korolarımız, çalışmalarını haftada iki gün müzik öğretmenleri eşliğinde online olarak gerçekleştiriyor. Ses ve nefes çalışmaları ile ses ve nefes yönetimini, artikülasyon, doğru söyleme tekniklerini öğreniyor ve tekrar ediyorlar. Şarkıların öğretimi, öğretmenler tarafından örnek seslendirmeler ve eşliklerle gerçekleştiriliyor. Koristlerimizin kazanımları da bireysel seslendirmeler yaptırılarak değerlendiriliyor.

Pandemi koşulları sona erdiğinde bu ürünlerin; konserlerde sergilenmesi kulüplerin en büyük hedefi olmakla birlikte, sürecin devam etmesi halinde digital platformlarda seslendirme yapılması planlanmaktadır.

Öğrencilerimizin sanata her koşulda ara vermeden katılımları ve özverili çalışmalarını takdirle izliyoruz.