12. SINIFLARIMIZIN MEZUNİYET VE KEP ATMA TÖRENİ

9 Haziran 2022
TOEFL JUNIOR BAŞARIMIZ
13 Haziran 2022

TED Antalya Koleji Özel Lisesi 2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı 12. sınıf öğrencilerinin ´´Mezuniyet ve Kep Atma Töreni´´ 8 Haziran Çarşamba günü okulumuzun bahçesinde gerçekleşti.
Yönetim Kurulu Başkanı´mız Sayın İzzet Uzun, Mezunlar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Çiğdem Uzun Celepoğlu ve Lise Müdürü Sayın Banu Bayındır’ın yaptıkları konuşmalardan sonra okul 1,2 ve 3´ünsü olan öğrencilerimiz Bera Nazlı, Ali Kasım Akkanat ve Şefik Deniz Ketrez; Genel Merkez´mizin ve kurucularımızın hazırladığı hediyelerini aldılar. Yaş kütüğüne okul birincisi  plaketini çakan Bera Nazlı , yaptığı konuşmada eğitimleri süresince onlara destek olan kurucularımıza, idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürlerini iletti.

Bayrak-flama devir teslim töreni sonrası bu yıl ilk defa kutladığımız; mezuniyetlerinin 10. yılını tamamlayan 2011 ve 2012 mezunlarımızın ödül töreni gerçekleştirdik. Onlar için özel hazırlanan plaketleri kurucularımızdan alan eski mezunlarımızın heyecanları görülmeye değerdi.

Törenimizin son kısmında 12. sınıf öğrencilerimiz mezuniyet belgelerini öğretmenlerinden aldılar. Püskül çevirme töreni sonrası keplerini atan öğrencilerimiz mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

Öğrencilerimizi hayatlarındaki yepyeni bir döneme umutla uğurlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. 12. Dönem mezunlarımıza girecekleri üniversite sınavında başarılar dileriz.