YENİ YILIN İLK İNGİLİZCE MÜNAZARASI

MİMARLAR ODASINDAN ÖDÜLLERİMİZ GELDİ!
29 Eylül 2021
TED’DE EĞLENCELİ BİLİM
6 Ekim 2021
MİMARLAR ODASINDAN ÖDÜLLERİMİZ GELDİ!
29 Eylül 2021
TED’DE EĞLENCELİ BİLİM
6 Ekim 2021

7. sınıf öğrencilerimizle ilk İngilizce münazaramızı gerçekleştirdik. Her sınıftan 4 öğrencimiz kendi gruplarında verilen konu üzerinde İngilizce olarak fikirlerini aktarmış ve karşı tarafın tezini çürütmek için kıyasıya mücadele etmişlerdir. ‘’ Mobile Phones should be banned at school.’’ ( Okulda cep telefonu kullanımı yasaklanmalı ) konusu üzerinde fikrini daha etkili bir şekilde savunmuş olan iki grubumuz, final etabında anlık verilen ‘’ Okulda Üniforma olmalı/ olmamalı’’ konusu üzerine yine münazara yöntemlerini takip ederek fikirlerini sunmuşlardır. Günün kazananı; fikirlerini açık ve anlaşılır, aynı zamanda akıcı ve güçlü bir şekilde ifade eden 7-D İngilizce sınıfı olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.