6. ve 7.SINIFLARIN MESLEK TANITIM GÜNLERİ

Ortaokul PDR servisinin planlı etkinliği olan “Meslek Tanıtım Günleri” için
6 ve 7. sınıf öğrencilerine uyguladığı anket sonucunda, merak edilen mesleklerin tanıtımı yapıldı.

Tanıtımların ilk gününde amfi sınıfta, 7. Sınıf öğrencilerimize Serkan Tokis “Mimarlık” ve Atilla Fesli “Doktorluk” mesleklerinin hiç bilinmeyen yönlerini anlattıkları sunumları çok yararlı oldu.

İkinci gün İsmail Uzun Kültür Salonumuzda,  6 ve 7.sınıflar devlet tiyatrosu sanatçısı ve dizi oyuncusu Mehmet Özgür ile “Oyunculuk ve Yönetmen Koltuğu” konulu keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Son gün ise amfi sınıfta 6.sınıflarımızla Avukat Efe Gülay, Psikolog Aslıhan Akçor ve Mimar Mehmet Adsız meslekteki deneyimlerini ve ilginç anılarını öğrencilerimizle paylaştı.

“Meslek Tanıtım Günleri” davetimize katılarak, tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan değerli konuşmacılara teşekkür ederiz.