ULUSLARARASI ETKİNLİK YAPTILAR!

27 Ocak 2021
TED OKULLARI “HOLA” DEDİ
16 Şubat 2021

“Loud House” Münazara Kulübü öğrencilerimiz; uluslararası sosyal bir eğitim platformu üzerinden, Hindistan Yeni Delhi’de bulunan bir İngiliz okulundaki Hintli öğrenci ve öğretmenleriyle canlı bağlantı kurarak sohbet etti.

Kulüp rehber öğretmenleri Özlem Yurttaş ve Merve Demirel eşliğinde gerçekleşen etkinlikte; iki ülke öğrencileri öncelikle yaşadıkları şehri, okullarını ve ülkelerini İngilizcelerini etkin bir şekilde kullanarak tanıttı. Birbirlerine meraklı sorular soran; aldıkları cevaplar karşısında farklılık ve benzerliklere dikkat çeken öğrenciler, İngilizcenin sadece bir ders değil, günlük hayatımızda da önemli bir iletişim aracı olduğunu bir kez daha yaşayarak anladı.

Çeşitli kelime oyunları oynayarak bitirilen etkinlik sonunda öğrenciler, zaman içerisinde karşılıklı münazara çalışmaları yapmak üzere sözleşerek vedalaştı.