TUBİTAKTA BAŞARI

4 Nisan 2022
BİNİCİLİK BRANŞINDA BAŞARI
5 Nisan 2022

TÜBİTAK 16. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında Kimya projemiz bölge 1’incisi olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmışlardır. Danışman öğretmenimiz Arzum Kaplanoğlu, öğrencilerimiz İpek Derin ve Azra Duman’ı tebrik eder, başarılar dileriz.
BİLSEM’ den katılan öğrencimiz, Burak Çelik Teknoloji tasarım alanında bölge 1’incisi olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmışlardır. Danışman öğretmeni ve öğrencimizi tebrik ederiz.

BİLSEM’ den katılan öğrencimiz Defne Canoğlu, yazılım alanından bölge 2’ncisi olmuştur. Ayrıca Matematik alanında Konya Bölge Finallerine katılarak okulumuzu başarılı bir şekilde temsil eden danışman öğretmenimiz, Büşra Değirmenci ve öğrencimiz Egemen Girgin’i tebrik ederiz.