TOEFL JUNIOR SINAV BAŞARIMIZ ÇOK MUTLU ETTİ

LİSE ÖĞRENCİLERİMİZDENFEN ALANINDA BİR BAŞARI DAHA..!
28 Eylül 2020
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ
1 Aralık 2020
LİSE ÖĞRENCİLERİMİZDENFEN ALANINDA BİR BAŞARI DAHA..!
28 Eylül 2020
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ
1 Aralık 2020

31.10.2020 tarihinde okulumuzda yüz yüze uygulanan; TOEFL Junior sınavında çok büyük bir başarı gösteren 8. sınıf öğrencilerimize, sertifikaları bahçemizde yapılan bir törenle verildi.

Öğrencimiz Duru Dinçbaş bu sınavda bir ilki başararak “900 Tam Puan” aldı ve bir rekora imza attı. Ayrıca Sabahattin Arda Tenil ve Berfin Güngör adlı öğrencilerimiz de sınavın geçen sene Ekim ayında uygulanan ilk basamağı ve şu andaki ikinci basamağı arasında en yüksek puan artışına ulaşarak başarılarını taçlandırdı.

Öğrencilerimizin İngilizce dil gelişimini objektif ve tarafsız bir şekilde ölçen ve Amerika merkezli ETS-Goal Testing Şirketi tarafından uygulanan bu sınavda, tüm öğrencilerimizin hedefi olan “B1 Sertifikasını alması” da çok gurur verici oldu.

Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Sınavda ilk üç dereceyi paylaşan öğrencilerimiz;
1. Duru Dinçbaş
2. Arat Uluç, Defne Özyürek, Kayra Güneş Altıntaş