“TED´DEN KAMPÜSE” ETKİNLİĞİMİZDE MEZUNLAR VE 11. SINIFLAR BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

TOEFL JUNIOR BAŞARIMIZ
6.SINIFLARLA MACERA PARK GEZİMİZ
13 Haziran 2022

6 Haziran 2022 Pazartesi günü 11. sınıf öğrencilerimiz ile 2021 yılında okulumuzdan mezun olup şu an üniversitede okuyan öğrencilerimizi bir araya getirdik. Çevrim içi ve yüz yüze karma bir sistem ile gerçekleştirilen etkinliğimizde TM ve MF öğrencilerimizi ayrı ayrı buluşturma şansı yakaladık. Yakın zamanda 12. sınıftan mezun olup sınav sürecini atlatan mezun öğrencilerimiz deneyimlerini önümüzdeki dönem 12. sınıf olacak arkadaşlarına aktardılar. Yaz döneminde nasıl çalışmaları gerektiği, 12. sınıf başladıktan sonra sistemli çalışmanın önemi ve akademik hayat ile sosyal hayatın dengesinin nasıl kurulması gerektiği, dönem dönem düşen motivasyonlarını nasıl toparlayabilecekleri gibi konularda bilgi ve deneyimlerini paylaştılar. 11. sınıf öğrencilerimizin ilgiyle dinledikleri etkinliğimizde, bölüm ve üniversiteler hakkında merak ettikleri soruları da sorma fırsatını yakaladılar.