“TED’DE BİR GÜN” YAŞAMAYA DEĞER

12 Ekim 2022
4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ
13 Ekim 2022

Hafta sonu yapılan “TED’de Bir Gün” etkinliğimiz velilerimizle birlikte eğlenceli, aktif ve keyifli geçti.

Velilerimiz öğrencilik yıllarına döndükleri günde; okulda geçirilen bir günü bire bir  deneyimleyerek, çocuklarının o anki duygu-düşüncelerini, iletişim şekillerini ve öğrenme yöntemlerini tanıma fırsatı buldular. Okul zamanı öğrencilerle yapılan “Sınıf İçi Ders, İngilizce, Seramik, Müzik, Drama ve Beden Eğitimi” derslerinin velilerimize aynen uygulanması ilgi çekici ve öğreticiydi.

Etkinlikler sonrası, eğitim danışmanı Sayın Ali Ashouri, velilerimizle  “Okul Öncesi İngilizce Eğitim Metodları ve Yabancı Dil Kazanım Süreçleri” konulu bilgilendirme toplantısında değerli birikimlerini paylaştı.

Bahçede ikram ve sohbetle tamamlanan bu özel günümüze katılan tüm velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.