SERVİS GÖREVLİLERİNE SENE BAŞI EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

16 Ağustos 2022
OKULUMUZU AÇTIK
5 Eylül 2022

Okulumuzda görev yapan servis şoförlerine ve hosteslere verilen geleneksel sene başı eğitim semineri, İsmail Uzun Kültür Salonumuzda gerçekleştirildi.
Genel Koordinatörümüz Sayın Hakan Çortancıoğlu, toplantıda servis görevlilerinin okula katkısının önemini vurgulayıp servislerin işleyişinde dikkat edilecek noktaları ve okulumuz kuralları hakkında bilgiler verdi.

PDR Öğretmenimiz Sayın Gamze Uğurluel tarafından servis sorumlularına yapılan sunuda ise; öğrenci taşımada dikkat edilecek noktalar, trafik kurallarına uymanın önemi, veli – öğrenci iletişimi ve sorumlulukları hatırlatıldı.

Daha sonra ilgili birimler okul müdürlerimiz eşliğinde servislerin kontrollerini yaparak, tüm servislerin yeni eğitim ve öğretim yılına hazır olduklarını onayladılar.
TED Antalya Koleji ailesi olarak tüm şoför ve hosteslerimizin sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmelerini diliyoruz.