SATRANÇ SPORUNDA KUPALAR ALDIK

“HELP STEPS” SINIFLAR ARASI MEYDAN OKUMA 4. HAFTA ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU!
26 Nisan 2021
TED OKULLARI RESİM YARIŞMASINDA 2. OLDU
28 Nisan 2021
“HELP STEPS” SINIFLAR ARASI MEYDAN OKUMA 4. HAFTA ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU!
26 Nisan 2021
TED OKULLARI RESİM YARIŞMASINDA 2. OLDU
28 Nisan 2021

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Antalya Okul Sporları Satranç Turnuvası Minikler-Küçükler-Yıldızlar ve Gençler Kategorisinde 2-11 Nisan  2021 tarihleri arasında Chess.com sitesi üzerinden çevrimiçi yapıldı.

Turnuvaya “Minik Kızlar A”, “Minik Kızlar B”, “Minikler Genel A”, “Minikler Genel B” ve “Yıldızlar Genel” kategorilerinde katılan öğrencilerimiz 2 Gümüş, 1 Bronz Kupa kazandı.

Minik Kızlar A takımımız    Antalya 2.si

Minik Kızlar B takımımız    Antalya 2.si

Yıldızlar Genel takımımız   Antalya 3.sü

Minikler A Genel takımımız Antalya 5.si

Minikler B Genel takımımız Antalya 8.si

Turnuvaya Minik Kızlar A Kategorisinde katılan 3/B sınıfı öğrencimiz Melisa Su Doksanoğlu, bireyselde Antalya 2.si oldu ve Okul Sporları Turnuvası Türkiye Yarı Final Maçlarına katılmaya hak kazandı.

Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi ve Satranç öğretmenimiz Sn. Semra Işıksoy’u kutluyor,  başarılarının devamını diliyoruz.