Pİ GÜNÜ

18 Mart 2022
18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA ATÖRENİ
21 Mart 2022

TED Antalya Koleji Matematik Bölümünün her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘’14 Mart Dünya Pİ Günü ‘’etkinlikleri bu yılda gerçekleştirildi.

TED’liler haftaya “Pİ Kurabiyelerini” yiyerek başladılar. Görsel Sanatlar Zümresinin katkılarıyla Resim Kulübü’nün “Pİ ” resim sergisi ile öğrenciler matematiğe ve Pİ Sayısına bakış açılarını farklı bir pencereden sergilediler. Almanca  ve İspanyolca Zümresinin katkılarıyla 6. Sınıf öğrencilerimiz Pİ sayısını ezberleyerek sınıflar arası yarışma yaptılar.7.sınıflarımız Pİ sembolünü oyun hamurları yardımıyla kendi elleriyle oluşturdular.3. ve 4. Sınıflar Pİ Günü temalı resimleri boyayarak bu gizemli sayıyla tanıştılar.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve Matematik Zümresine teşekkür ederiz.