MİNİK BİLİM KAHRAMANLARIMIZ ÖDÜL ALDI!

HAYALLERİNİ RESİMLERLE ANLATTILAR!
8 Nisan 2021
MISIR KÜLTÜR VE SANATI SERGİMİZE HOŞ GELDİNİZ!
12 Nisan 2021
HAYALLERİNİ RESİMLERLE ANLATTILAR!
8 Nisan 2021
MISIR KÜLTÜR VE SANATI SERGİMİZE HOŞ GELDİNİZ!
12 Nisan 2021

Bilim Kahramanları Derneği tarafından her yıl düzenlenen, Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor / FIRST LEGO League Explore robotik fuarları; rekabetçi olmayan, el becerisi gerektiren, 6-10 yaş arası çocuklar için düzenlenen bir STEM programıdır.

Koronavirüs (COVID-19) salgını sebebi ile ertelenen fuarlar; bu yıl Antalya Bahçeşehir Koleji Parkorman Kampüsünde, birçok ilkokul takımının eş zamanlı katılımıyla gerçekleşti.

Sezon teması Boomtown Build (Dayanıklı, çevre dostu ve erişilebilir yapıların inşası) olan fuara katılan ilkokulumuzun Teknik Ninjalar Robotik Takımı, “Ekip Ruhu Posterimizde” adlı ödülü kazandı. Öğrencilerimizi ve sürece destek veren takım koçları Sinan Bal ve Mehtap Öztürk’ü de tebrik ediyoruz.