LİSE ÖĞRENCİMİZ KİMYA PROJESİYLE ÖDÜL ALDI

TED’Lİ RESSAMLAR ÇOK BAŞARILI!
14 Haziran 2021
SERTİFİKA ALDILAR!
15 Haziran 2021
TED’Lİ RESSAMLAR ÇOK BAŞARILI!
14 Haziran 2021
SERTİFİKA ALDILAR!
15 Haziran 2021

Bu yıl 52. si düzenlenen 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması‘na Kimya öğretmenimiz Ayşe Bedelci danışmanlığında katılan lise öğrencimiz Bartucan Bodur “Atık İlaç Kapsülleri ve Atık Peynir Altı Suyundan Yenilebilir Gıda Ambalajı Eldesi” adlı projesiyle “Teşvik Ödülü” aldı.

Bu yıl ki yarışmaya 2.615 farklı okuldan 14.010 proje başvurdu. Yarışma jürisinin ön değerlendirmesini geçen 2.160 proje arasından Bartucan’ın projesiyle birlikte 240 proje finalist olarak belirlendi. Final değerlendirmeleri sonucunda öğrencimizin projesi de başarılı bulunarak “Teşvik Ödülü” ile taltif edildi.

Öğrencimiz ve danışman öğretmenini tebrik ediyoruz. Ayrıca, süreç boyunca destek olan ailesine, laboratuvar imkanlarını sunan Akdeniz Üniversitesi’nden Prof. Dr. Numan Hoda, Doç. Dr. Edip Bayram ve Prof. Dr. Sibel Tunç’a da teşekkür ediyoruz.