İNGİLİZCE KULÜBÜMÜZ DÜNYAYA AÇILIYOR!

HAYALİMİZDEKİ ARABAYI TASARLADIK!
21 Ocak 2021
MUTFAK KULÜBÜMÜZ HARİKALAR YARATIYOR!
22 Ocak 2021
HAYALİMİZDEKİ ARABAYI TASARLADIK!
21 Ocak 2021
MUTFAK KULÜBÜMÜZ HARİKALAR YARATIYOR!
22 Ocak 2021

Pandemi sebebiyle fiziksel olarak keşif yapmaları sınırlanmış olan ortaokul öğrencilerimize, online olarak kendilerini geliştirmesi ve yeni ufuklar açabilmesi amacıyla bu yıl “Virtual Explorers Kulübü” kuruldu.

Bu kulüpteki öğrencilerimiz farklı destinasyon, kişileri ve kurumları tanıma imkanı bulacaktır. Bu bağlamda bu ayın konusu olan “Google” üzerine öğrencilerimiz; 3 hafta süren araştırmalarını yaptı ve kendilerine verilen challengeları yerine getirdi. Planlanan online görüşmeyi de Google’de kariyer yapmış olan Sayın Kıvanç Okutur ile yaparak sohbet etti. Renkli geçen söyleşide öğrenciler; Kıvanç Bey’in anlattıklarını dikkatle dinleyerek, Google ile ilgili merak ettikleri soruları da sorma fırsatı buldu.

İkinci konu olarak planlanan “Sardinya Adası ve uzun yaşamın sırlarını” öğrencilerimiz araştırmaya başladı bile…