İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN TARİHİ MEKANLAR ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ

HARİKA TASARIMLAR..!
16 Haziran 2021
3.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN “RESİM SERGİSİ”
18 Haziran 2021
HARİKA TASARIMLAR..!
16 Haziran 2021
3.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN “RESİM SERGİSİ”
18 Haziran 2021

“Avrupa Birliği, Erasmus+K229 Okul Ortaklıkları Programı” dahilinde, ortağı olduğumuz “Go Green Projesi” kapsamında altıncı ve son toplantı; Lise öğrencilerimiz liderliğinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

“İklim değişikliğinin tarihi mekanlar üzerindeki etkileri” adlı konu, katılımcı beş ülke öğrencileri içinde çok ilgi çekiciydi. Lise öğrencilerimiz, Antalya’nın tarihi tanıtımını ve konuyla ilgili sunumlarını katılımcılarla başarıyla paylaştı. Diğer ülkelerin de gerçekleştirdiği sunumların ardından, öğrenciler arasında günün konusuyla ilgili Kahoot (Bilgi yarışması) yapıldı.

Son bölümde ise yıl boyunca yapılan çalışmalar değerlendirilerek, gelecek dönem etkinliklerinin (pandemi sürecinin seyrine göre) yüz yüze gerçekleşmesine yönelik planlamalar yapılarak iyi dilekler eşliğinde vedalaşıldı.