HİNTLİ ARKADAŞLARIYLA SOHBETE DEVAM!

COUNTRY STUDIES: “KENYA”
5 Nisan 2021
“HELP STEPS” SINIFLAR ARASI MEYDAN OKUMA İLK HAFTA ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU!
COUNTRY STUDIES: “KENYA”
5 Nisan 2021
“HELP STEPS” SINIFLAR ARASI MEYDAN OKUMA İLK HAFTA ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU!
5 Nisan 2021

Loud House Kulübü öğrencilerimiz; uluslararası bir sosyal eğitim platformu üzerinden Yeni Delhi’de bulunan İngiliz okulundaki Hintli öğrencilerle, 2. kez canlı bağlantı kurarak sohbet etti.

Kulüp öğrencilerimiz ve Hintli arkadaşları kendi içlerinde dört ayrı gruba ayrıldı. Sırası gelen gruptaki öğrenciler o haftaki online etkinliğe katılarak İngilizce sohbet etmeye devam ediyorlar.

Etkinlikte birbirlerine ülkeleri hakkında sorular soran, farklılıklara ve benzerliklere dikkat çeken öğrenciler, İngilizcenin sadece bir ders değil, günlük hayatımızda önemli bir iletişim aracı olduğunu yaşayarak öğrendiler.

Çeşitli kelime oyunları oynayarak eğlenceli bir şekilde bitirilen etkinlik sonunda öğrenciler, ilerleyen zaman içerisinde karşılıklı münazara çalışmaları da yapmaya karar verdiler.