“HALLOWEEN” ETKİNLİĞİMİZLE HEM EĞLENDİK HEM ÖĞRENDİK.

TED ANTALYA KOLEJİNDE GÜNLER YOGAYLA DOLU GEÇİYOR
24 Ekim 2021
29 EKİM CUMUHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
29 Ekim 2021
TED ANTALYA KOLEJİNDE GÜNLER YOGAYLA DOLU GEÇİYOR
24 Ekim 2021
29 EKİM CUMUHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
29 Ekim 2021

“Halloween” festivali; öğrencilerimizin öğrendikleri dilin kültürel bir parçası.

Çocuklarımız bu hafta okulumuzda; festivali destekler nitelikte görseller, hikayeler, şarkılar vb. kullanarak farklı aktivitelere dahil oldular ve haftayı renkli etkinliklerle sonlandırdılar.

Etkinlikte beş farklı istasyon durağı ziyaret ederek (deney-gözlem istasyonu, sanat etkinliği istasyonu, el-göz koordinasyonu istasyonu, mutfak etkinliği istasyonu, sinema)  motor ve bilişsel gelişimlerini destekleyen çalışmalara katıldılar. İlkokul bölümünü ziyaret eden öğrencilerimiz kendilerine bolca İngilizce kullanma ortamı da buldular.

Farklı kostümleri ile etkinliği renklendiren öğrencilerimiz eğlence içerisinde kültürel ögeleri öğrenme, becerilerini geliştirme fırsatı yakaladılar.