Avrupa Birliği programlarından Erasmus+ kapsamında olan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen  “Go Green”, projemiz, Çek Cumhuriyeti, Portekiz, Yunanistan, Bulgaristan, İspanya dan oluşan okullar arasında çok taraflı bir stratejik ortaklık projesidir. İki yıl boyunca yapılacak işbirliği kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz yapacakları çalışmalarda çevre ve iklim konularına odaklanacaklardır.

Avrupa Birliği programı Erasmus+ kapsamında olup, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve okulumuz öğretmenlerince hazırlanan “FUN with Universal Networking” isimli projemiz; Polonya, İtalya, Portekiz ve Romanya’dan oluşan stratejik bir ortaklık projesidir. 2022 mayıs ayında başlayıp, 2024 mayıs ayında sona erecek olan projemiz iki yıl boyunca adı geçen ülkeler ile iş birliği içerisinde yürütülecektir. Öğretmenlerimizin proje kapsamında yapacağı çalışmaların temel içeriğini, Avrupa Birliğine üye ülkelerde ilkokul seviyesindeki okullarla ortak müfredat geliştirmek oluşturacaktır.