ERASMUS ÖĞRENCİLERİMİZ İSPANYA’DA

17 Mayıs 2022
BASKETBOLDA BAŞARI
20 Mayıs 2022

Erasmus K229 okul ortaklığı programı kapsamında yürüttüğümüz “GO GREEN” projemizin ikinci hareketliliğini İspanya’da gerçekleştirdik.
İspanya, Portekiz, Yunanistan, Türkiye, Çek Cumhuriyeti öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen hareketlilikte ‘‘Orman ve Sağlık’’ konusu kapsamında, toplantılar, work shoplar, ve etkinlikler düzenlendi. Ev sahibi ülke İspanya’nın Olot şehrinde bir hafta süren program kapsamında Hastane Ormanı, Volkan Müzesi, Yoğurt Fabrikası ve Girona şehrine geziler düzenlendi.
Kültürler arası etkileşim, etkili iletişim ve iklim değişikliği konusunda çeşitli kazanımlar elde ettiğimiz programın sonunda yapılan toplantıda bir sonraki hareketliliğin Bulgaristan’da gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.