DÜNYA VATANDAŞLIĞI KULÜBÜMÜZ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

19 Ocak 2021
ONLİNE İNGİLİZCE DERSLERİMİZ DEVAM EDİYOR
21 Ocak 2021

Lise öğrencilerimizin dünya sorunları hakkında farkındalık düzeylerini arttırmak ve bunlara çözüm önerileri geliştirebilmeleri amacıyla, 9.sınıf öğrencilerimizden oluşan TED Dünya Vatandaşlığı Kulübü /GCC (Global Citizenship Club) kuruldu.

9.sınıf öğrencilerimiz, 11.sınıfın sonuna kadar bu kulübün tüm çalışmalarına katılırken programları gereği aşağıdaki etkinliklere katılma şansı bulacaklardır. Ayrıca TED Üniversitesi Dünya Vatandaşlığı Yan Dal Programındaki 9 dersi, 3 ders yılı boyunca çalışmalarda kullanacak ve TED Üniversitesi öğretim görevlileri ile de işbirliği yapabilecektir.

Kulüp çalışmaları, pandemi koşulları çerçevesinde kulüp rehber öğretmenleri eşliğinde online olarak başlamıştır.