DÜNYA GÖNÜLLÜLÜK GÜNÜ

13 Aralık 2021
TED ANTALYA KOLEJİ İLKOKULU OKUMA ETKİNLİKLERİ
15 Aralık 2021

İyiliği ve iyiliğe gönüllü olmayı farklı etkinliklerle kutlayarak bireylerin farkındalıklarını arttırmayı amaçlayan Dünya Gönüllülük Günü’nü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz çeşitli etkinliklerle kutladık. 5. sınıf İngilizce dersindeki temalarımızdan biri olan hayvan sevgisi sebebiyle,  gurubumuzun  önderliğinde kutladığımız bu özel günde , sokaktaki patili dostlarımız için mama kampanyamızın yanı sıra Resim Zümremizle ortaklaşa yaptığımız kedi kulübesi  etkinliğinde öğrencilerimiz keyifli vakit geçirmiş, aynı zamanda empati duygularını da güçlendirmiş oldular. Etkinliklerimiz çerçevesinde  ayrıca Veteriner Hekim Sayın Çağdaş Tekman, 5. sınıf öğrencilerimizle bir araya gelmiş ve ‘’Neden hayvan sevgisi, sokaktaki hayvanlar için nasıl gönüllü olabilirim? ‘’ konuları üzerinde keyifli  bir sohbet gerçekleştirmiştir ayrıca öğretmenlerimizin patili dostlarından oluşturduğumuz kolaj çalışması da öğrencilerimiz için güzel bir paylaşım olmuştur.

İyiliklerin sonsuz olduğu bir dünya diliyoruz.