COVİD 19 “LOUD HOUSE-6” ETKİNLİĞİMİZİ DURDURAMADI!

“GLOBAL CITIZENSHIP CLUB” ÜYELERİ BULUŞUYOR!
2 Haziran 2021
“HELP STEPS SINIFLAR ARASI MEYDAN OKUMA” SON HAFTASI TAMAMLANDI!
6 Haziran 2021
“GLOBAL CITIZENSHIP CLUB” ÜYELERİ BULUŞUYOR!
2 Haziran 2021
“HELP STEPS SINIFLAR ARASI MEYDAN OKUMA” SON HAFTASI TAMAMLANDI!
6 Haziran 2021

Her yıl Mayıs ayında 4.sınıf öğrencilerimizin heyecanla beklediği; TED Okulları arasında Antalya’da bir otelde düzenlediğimiz, geleneksel İngilizce münazara yarışması olan “Loud House-6” bu yılda çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Geçen yılda pandemi süreci nedeniyle “Loud House-5” çevrimiçi olarak gerçekleştirilmişti. Bu yıl 5 farklı TED Okulu (TED Atakent, TED Alanya, TED Eskişehir, TED Kocaeli, TED Antalya) 4.sınıf öğrencilerinin katılımıyla 24 Mayıs günü başlayan münazaralarımız, 3 Haziran akşamı sertifika töreniyle noktalandı.

Hafta içi her gün 19.00-19.30 arasında Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilen bu münazaralara katılan, kararlı, şartlar ne olursa olsun planlarından vazgeçmeyen, kolayı tercih etmeme cesaretini gösteren, öğrendikleri yabancı dile hakim ve toplum önünde konuşmayı seven Türk Eğitim Derneği öğrenci ve öğretmenlerini kutluyoruz.