BAHARI KARŞILIYORUZ

TED ANTALYA KOLEJİ HALK OYUNU EKİBİMİZ FESTİVALDE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİ.
26 Nisan 2022
3. SINIFLARIMIZLA OYUNCAK MÜZESİNİ GEZDİK.
26 Nisan 2022
TED ANTALYA KOLEJİ HALK OYUNU EKİBİMİZ FESTİVALDE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİ.
26 Nisan 2022
3. SINIFLARIMIZLA OYUNCAK MÜZESİNİ GEZDİK.
26 Nisan 2022

TED Antalya Kolejinin Almanca Bölümünün her yıl gerçekleştirdiği “Paskalya Şenlikleri” 08 Nisan Cuma günü 2’nci, 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerimiz ile gerçekleştirildi. Öğrendiğimiz dilin kültür, gelenek ve göreneklerini tanımak; onları öğrencilerimize tanıtırken eğlenmelerini ve güzel vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla bu yıl da haşlanmış yumurtalarımızı büyük bir özenle okula getirip, onları baharın bin bir renk ve deseniyle boyadık. Güzel havada piknik yapmayı da ihmal etmedik. Velilerimizin hazırladıkları piknik sepetleri ile kendimizi çimlere attık; karnımızı doyurduktan sonra bir elimizde yumurta, bir elimizde keçeli kalemlerimiz hummalı bir faaliyete daldık. Sonuç: Bir sepet dolusu renk cümbüşü “Paskalya Yumurtası”.