“ATATÜRK ÇOCUKLARI” KOROMUZ AKDENİZ ÜNVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİNDE

21 Nisan 2022
TREASURE HUNT ETKİNLİĞİMİZ
22 Nisan 2022

TED Antalya Koleji Atatürk Çocukları Korosu ve Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi iş birliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde etkinlikler gerçekleştirildi. Koristlerimiz, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesini ziyaret etti. Bu ziyaret çerçevesinde koro üyelerimiz 23 Nisan şarkılarını seslendirirken kayıt yapıldı ve sonrasında öğrencilerimizin röportajları ile bir radyo programı oluşturuldu. Radyo programının kaydı 23 Nisan Cumartesi Günü, belirli aralıklarla “UniFm 91.3” frekansından yayınlanacaktır.
Kayıtların ardından koristlerimiz gruplara ayrılarak ‘’Radyo Atölyesi, Sinema Atölyesi, Televizyon Atölyesi, Reklamcılık ve Hit Atölyesi’’ ile yeni meslek alanları tanıyıp o meslek alanına yönelik tasarımlar oluşturdular.
4.sınıf öğrencilerimizden Can ARUN, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Figen EBREN’in makamına oturdu ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan bir mesaj iletti.
Bu güzel ve anlamlı iş birliği için Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim görevlileri ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.