ERASMUS ORTAKLARIMIZ OKULUMUZDA

15 Mart 2022
BASKETBOLDA ANTALYA 2’NCİSİ OLDUK
16 Mart 2022

Erasmus okul ortaklığı projesi kapsamında ev sahipliğini üstlendiğimiz Go Green projemiz; Çek Cumhuriyeti, Portekiz, İspanya, Yunanistan ve Bulgaristan’dan gelen öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla başladı.

Okul Müdürümüzün açılış konuşmasının ardından öğrenciler arasında tanışma etkinlikleri düzenlendi. Okulumuzun tanıtımı, Türk Eğitim Sistemi ve Türk Eğitim Derneği ile ilgili katılımcılara bilgilendirme yapıldıktan sonra projemiz kapsamında ‘’İklim Değişikliğinin Tarihi Mekanlar’’ üzerine etkileri konusunda misafir okulların sunumları gerçekleşti ve ardından değerlendirmeler paylaşıldı.

Bir hafta sürecek olan bu etkinlik kapsamında; Muratpaşa Belediyesi’ne ziyaret, Side ve Termessos antik kentlerine geziler, workshop çalışmaları gerçekleştirilecektir.