ERASMUS PROJESİ İLE POLONYA’YA GİTTİLER

MİNİK KIZ BASKETBOL TAKIMIMIZDAN İLK GALİBİYET GELDİ.
11 Mayıs 2022
OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZ İLKOKUL SIRALARINDA
14 Mayıs 2022
MİNİK KIZ BASKETBOL TAKIMIMIZDAN İLK GALİBİYET GELDİ.
11 Mayıs 2022
OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERİMİZ İLKOKUL SIRALARINDA
14 Mayıs 2022

TED Antalya Koleji İlkokulu sınıf öğretmenleri ve İngilizce zümresi tarafından hazırlanan ve Ulusal Ajans tarafından desteklenen Okul Eğitimi Personel Hareketliliği Akreditasyon Projesi kapsamında ilk grup öğretmenler Polonya’ya gitti.
Avrupa Birliği programlarından Erasmus+ kapsamında olan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen “FUN With Universal Networking”projemiz; Polonya, Portekiz, Romanya ve İtalya’dan oluşan okullar arasında çok taraflı bir stratejik ortaklık projesidir. İki yıl boyunca yapılacak işbirliği kapsamında öğretmenlerimiz yapacakları çalışmalarda Avrupa Birliği’ne üye ilkokul seviyesinde okullarla ortak müfredat geliştirme konusuna odaklanacaklardır.
TED Antalya Koleji İlkokulundan 6 öğretmen ilk hareketlilik Polonya Kalisz’de bulunan Zespol Szkolno-Przedszkolny w Debem okulunu ziyaret etti. FUN with Universal Networking başlığı altında Avrupa Birliği’ne üye 5 ülkenin ortak müfredatını programlamak için yola çıkılan projenin ilk basmağı Polonya’da başladı.
1 Mayıs’ta Varşova’ya ulaşan 6 kişilik TED Antalya Koleji Özel İlkokulu öğretmenleri 7 Mayıs’ta faaliyetlerini tamamladıktan sonra yurda döndü.
Akreditasyon Projesinin 2.yurt dışı hareketliliği ise İtalya’nın Sicilya Adası’nda Ekim ayında gerçekleştirilecek.


Ansolon