8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKAN SAYLAN KREŞİ KÜTÜPHANE AÇILIŞINDA

27 Eylül 2022
TED KÜRSÜ KONUŞMACI DAVETİ
30 Eylül 2022

7. Sınıf öğrencilerimizin geçen eğitim öğretim yılında İngilizce derslerinde ayın teması Toplum Hizmetleri ve Yardımlaşma konusunda başlattıkları proje sonuçlandı. Muratpaşa Belediyesine bağlı Türkan Saylan Kreşindeki minik arkadaşlarına bir kütüphane düzenlemek için yola çıkan öğrencilerimiz okul bahçemizde kermes düzenleyerek elde edilen gelirle gerekli oyun, etkinlik ve kitap temin etmişlerdi. Ardından kütüphane için düzenlenecek odayı Resim öğretmenimiz eşliğinde dekore etmiş ve renklendirmişlerdi. Öğrencilerimiz, bu anlamlı projeyi kuruma kazandıkları kütüphanenin açılışına katılarak sonlandırdılar. Bu sosyal sorumluluk projesine emek veren tüm 8. Sınıf öğrencilerimizi gönülden kutluyoruz.