7. SINIFLARIMIZ İNGİLİZCE MÜNAZARADA

30 Eylül 2022
ORTAOKUL KADEMESİNDE METAVERSE KULÜBÜ
4 Ekim 2022

7.sınıflarımız yılın ilk İngilizce Münazarasında fikirlerini güçlü bir şekilde savunarak günün kazananı olmak için kıyasıya mücadele ettiler. İngilizcenin ders dışı ortamlarda da her fırsatta kullanılması amacıyla sıkça gerçekleştirdiğimiz etkinliklerden biri olan münazarada öğrencilerimiz, sahip oldukları bilgiyi öz güvenleriyle taçlandırarak kendilerine verilen fikri, mantıklı örnekler ve içi dolu bilgilerle savunmuşlardır. “Yetenek sıkı çalışmadan daha önemlidir” fikrinin kazananları 7-A ve 7-B İngilizce sınıfları, son etapta anlık verilen “Okulda cep telefonu kullanımı serbest olmalıdır.” konusunda fikirlerini doğaçlama olarak dile getirmişlerdir. Günün kazananı olan 7-B İngilizce sınıfımızı ve münazarada fikirlerini öz güvenli ve akılcı bir şekilde savunan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.