5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN “PİCASSO” COŞKUSU!

HAYVAN HASTANESİ & BARINAK GEZİMİZ
22 Aralık 2021
KAHOOT HEYECANI
25 Aralık 2021
HAYVAN HASTANESİ & BARINAK GEZİMİZ
22 Aralık 2021
KAHOOT HEYECANI
25 Aralık 2021

5.sınıf öğrencilerimiz haftanın temalarından biri olan ‘‘Sanat ve Ressamlar’’ konusunda, İngilizce ve Resim zümrelerinin ortaklaşa hazırladıkları derste ünlü ressam Picasso’yu tanıdılar. Kütüphanede Picasso videosunun izlenmesiyle başlayan kutlamamız, sanat galerisi havasında dekore ettiğimiz koridorda öğrencilerimizin Resim öğretmenleri ile sohbeti ve ünlü Picasso resimlerini inceleyip İngilizce sanat eleştirisi yapmasıyla devam etti. Etkinliğimizin sonunda öğrencilerimiz, resim öğretmenlerimizin resmettiği ve Picasso’nun en ünlü eserlerinden biri olan Sarı Saçlı Kadın’ı boyayarak tamamladılar.

Öğrencilerimizin büyük keyif alarak tamamladıkları dersin sonunda, Picasso ile hayatlarımıza güzel ve unutulmayacak bir anı bıraktık.