TED AİLESİ SANATA DOYDU

Okulumuzun “11. Sanat Gecesi”ne katılanlar, sanatın birçok dalını başarıyla sergileyen öğrencilerimizi ve eserlerini keyifle izledi.

AKM’de gerçekleşen program, Milli Eğitim Md. Yrd. Sn. Hami Dorul ve Muratpaşa Belediye Bşk. Yrd.sı Sn. İbrahim Cephaneci’nin açılış konuşmaları ile başladı. “Görsel Sanatlar” öğretmenlerine teşekkür şiltlerinin takdimi ve resim sergisinin açılışıyla devam etti. TED’li öğrencilerin Antalya ve Türkiye çapında ödül alan resimlerinin de yer aldığı bu sergi, ilgiyle gezildi.

“Aspendos Salonu”nda ilk olarak lise öğrencilerimizin muhteşem bir performansla sergiledikleri, Sadık Şendil’in  “Kanlı Nigar” adlı müzikali keyifle seyredilerek ayakta alkışlandı. Program “Oda Orkestramızın” seslendirdiği güzel parçalarla devam etti. Türkiye’de çok az sayıda okulun sahip olduğu “Oda Orkestra”mız da dinleyicilerden tam not aldı. Son bölümde sahne alan “Atatürk Gençleri Çok Sesli Korosu” da enerjisini tüm salona yansıtarak büyük beğeni topladı.

TED Ailesinin sanata doyduğu bu muhteşem gecenin sonunda, sahne alan ve emeği geçenlere teşekkür şiltleri takdim edildi.